ONTWIKKELING KEEPERSTRAINERS

We zetten ons in voor de ontwikkeling van jeugdkeepers. Hiervoor zijn goede keeperstrainers belangrijk. Met ons team van keeperstrainers proberen we onszelf voortdurend te ontwikkelen en te laten inspireren. We geloven dat dit de ontwikkeling van onze keepers ten goede komt.

Omgekeerd vinden we het ook hartstikke leuk om andere keeperstrainers te inspireren met onze werkwijze. Ambitieuze keeperstrainers zijn bij ons altijd welkom om eens een dagje mee te lopen en kennis en ideeën uit te wisselen. We geloven in kennisdeling, vinden het interessant hoe andere verenigingen hun keepersopleiding organiseren, en vinden het leuk om te laten zien hoe wij werken bij Be Quick 1887. Ook is het mogelijk om als keeperstrainer gedurende een bepaalde periode bij ons stage te lopen. Dit kan zowel op een doordeweekse trainingsdag als op een zondagochtend wanneer we ons extra trainingsmoment aanbieden.

Jeugdkeepers die zich willen ontwikkelen als keeperstrainer kunnen bij ons stage lopen als assistent keeperstrainer. We vinden het leuk als jeugdkeepers initiatief nemen als ze de ambitie hebben te starten als keeperstrainer. Als je als assistent keeperstrainer stage loopt, en zelf als keeper ook extra keeperstrainingen afneemt, dan krijg je als waardering voor je inzet als trainer een kleine korting op je inschrijfgeld als keeper.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met onze keeperscoördinator. We kijken er naar uit kennis met je te maken!