AANMELDEN EXTRA KEEPERSTRAININGEN - NIET-BE QUICK 1887 LEDEN

Op deze pagina kunnen leden van andere verenigingen zich aanmelden voor keeperstrainingen bij Be Quick 1887. Voor niet-Be Quick 1887 leden is er ons extra keeperstraining moment op zondagochtend, maar ook de optie om deel te nemen aan onze reguliere keeperstrainingen op doordeweekse dagen. Aanmelden kan door het formulier verderop op deze pagina compleet in te vullen. Met dit formulier heb je de mogelijkheid om één van de trainings-pakketten te kiezen, of te kiezen voor een losse training. Nadat je de gegevens hebt ingevuld ga je verder naar de betaalomgeving. Als we je betaling hebben ontvangen gaan we je aanvraag in behandeling nemen. We laten dit aan je weten met een bericht naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Na deze bevestiging gaan we aan de slag met een trainingsprogramma dat matcht met het pakket dat je hebt afgenomen. Van dit trainingsprogramma sturen we je een voorstel voor de periode waarin je hebt aangegeven te willen trainen (met concrete trainingsdata en -tijden) waarbij we binnen de mogelijkheden die we hebben, zo maximaal mogelijk aan je voorkeuren proberen te voldoen. Wanneer je hebt gekozen voor een pakket van meerdere trainingen, is het uitgangspunt dat we zoveel mogelijk trainingen van dit pakket direct plannen.

Meetrainen bij onze reguliere keeperstrainingen op doordeweekse dagen kan afhankelijk van de mogelijkheden in onze trainingsgroep van jouw leeftijds-categorie. Er is kans dat bij onze trainingsgroep van jouw leeftijdscategorie geen mogelijkheid is om mee te trainen. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een maximaal aantal deelnemers of het niveau van de keepers in de betreffende trainingsgroep. Als je je hebt aangemeld voor meedoen met onze reguliere doordeweekse keeperstrainingen, terwijl later blijkt dat dit voor jouw leeftijds-categorie niet mogelijk is, zal de keeperscoördinator van Be Quick 1887 contact met je opnemen om als alternatief afspraken met je te maken voor de extra keeperstrainingen op zondagochtend. Als je eerst de mogelijkheden voor meetrainen op doordeweekse dagen wil weten, dan is het verstandig om eerst contact met ons te zoeken voordat je je daadwerkelijk aanmeldt. Onderaan op deze pagina zie je de contactgegevens om ons te vragen.

Het is ook mogelijk om je aan te melden voor zowel onze reguliere doordeweekse keeperstrainingen als voor de extra keeperstrainingen op zondag ochtend. Ook hiervoor geldt: Meedoen in onze reguliere doordeweekse keeperstrainingen is afhankelijk van de mogelijkheden die we hebben.

AANMELDFORMULIER ACTIVITEITEN KEEPERSOPLEIDING BE QUICK 1887 (NIET-BQ LEDEN)
    Totaal